Hurtig
levering
Udvidet
returret
Fuld tilfredshed eller
pengene tilbage

Klinikbukser og strækbukser

Her finder du et spændende udvalg af klinikbukser og strækbukser til hospitalspersonale. Udgangspunktet for designet og pasformen er komfort og anvendelighed på tværs af vores mange kollektioner. Derfor har vi også flere forskellige linjer som passer til den funktion, du udfylder i din hverdag. Hvis du er i tvivl om hvilke strækbukser eller klinikbukser du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Læs mere om strækbukser og andre kollektioner

Hos Praxis skaber vi vores kollektioner af klinikbukser og strækbukser til sundhedspersonale fra bunden. Det vil sige at det udvalg du finder her på shoppen, er skabt med 100% fokus på slutbrugeren - dig.

Bukser med stræk


Vi ved, hvor travl hverdagen i sundhedssektoren kan være - og det sidste du har brug for, er et par bukser som begrænser dig i dit arbejde. Bl.a. derfor har vi skabt et stort udvalg af bukser med stræk, som giver dig maksimal frihed i din udfoldelse uden at være flagrende eller på anden måde irritere dig.

Vores vigtigste forretningsparameter er dig. Det er dig og dine kollegaers tilfredshed, som vores forretning er baseret på, derfor vil vi altid gerne høre fra dig, hvis du har inputs til hvordan en af vores bukser kan forbedres.

Alle vores kunder er forskellige og har derfor også forskellige krav og behov, som de gerne vil have dækket, når det kommer til deres arbejdstøj. Hvis du er i tvivl om hvilke klinikbukser eller bukser med stræk, der er det bedste match for dig, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Her er der altid råd og vejledning at hente.
Om Praxis

Praxis er en af Danmarks førende producenter/forhandlere af beklædning og fodtøj til fysioterapeuter, sundhedssektoren,  klinikker, tandlæger, Kosmetologer, plejehjemspersonale, SOSU og andre ansatte i sundheds- og socialsektoren.

Hos Praxis finder du altid et stort udvalg af smarte og funktionelle modeller af tunikaer, toppe, bukser, jeans, T-shirts, sko og sandaler - til meget attraktive priser!

Husk, at når du handler hos Praxis, får du 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du atid kan få dine penge tilbage, hvis en vare ikke lever op til dine forventninger.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller kommentarer via e-mail eller telefon.
Ved e-mail henvendelser vender vi tilbage indenfor 24 timer og oftest indenfor kortere tid.

Hammershusvej 16i - 7400 Herning - Tlf.: +45 97 12 82 82 - info@praxiswear.dk - CVR nr.  18622130
Klik mig