Hurtig
levering
Udvidet
returret
Fuld tilfredshed eller
pengene tilbage

Tøj til social- og sundhedssektoren

Hos Praxis har vi siden 1995 forsynet social- og sundhedssektoren med arbejdstøj. I vores produktion går vi efter at skabe størst mulig komfort for brugeren, have et bredt udvalg der kan tilpasses alle behov og præsentere et gennemgående professionelt design. Da vi selv designer og producerer tøjet, kan vi holde priserne på et meget konkurrencedygtigt leje.

Se det store udvalg her i shoppen

Vores udvalg af tøj dækker alle de behov og situationer der opstår som ansat i social- og sundhedssektoren. Vi har et bredt udvalg af bukser i mange forskellige materialer og snit, der kombineret med vores udvalg af t-shirts, polo'er og andre overdele gør det muligt at sammensætte en unik og professionel uniform til enhver klinik eller arbejdsplads.

Derudover har vi et stort udvalg af tilbehør, der kan sammensættes uniformen, så der er mulighed for at lave personlige tilføjelser til tøjet så det tilpasses den enkelte bruger.

Betal med kort, faktura eller efterkrav

Når du handler i webshoppen har du mulighed for at betale med de gængse betalingskort direkte i webshoppen eller få tilsendt en faktura. Du kan også vælge at betale pr. efterkrav, bemærk dog at der ved efterkrav er ekstra gebyr til PostDanmark. Du kan læse mere om de forskellige betalingsmuligheder og aktuelle gebyrer i vores handelsbetingelser.

Bestil gratis katalog

Du kan se hele vores udvalg af tøj til socialsektoren og sundhedssektoren her i webshoppen, men har også mulighed for at bestille et gratis katalog her.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores produkter, leverings- eller betalingsmetoder, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på nedenstående mail eller telefon.

E-mail: info@praxiswear.dk

Kundeservice: Tlf. 97 12 82 82
Telefontid: Hverdage 9.00-16.00  -  Fredag 9.00-14.30
Om Praxis

Praxis er en af Danmarks førende producenter/forhandlere af beklædning og fodtøj til fysioterapeuter, sundhedssektoren,  klinikker, tandlæger, Kosmetologer, plejehjemspersonale, SOSU og andre ansatte i sundheds- og socialsektoren.

Hos Praxis finder du altid et stort udvalg af smarte og funktionelle modeller af tunikaer, toppe, bukser, jeans, T-shirts, sko og sandaler - til meget attraktive priser!

Husk, at når du handler hos Praxis, får du 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du atid kan få dine penge tilbage, hvis en vare ikke lever op til dine forventninger.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller kommentarer via e-mail eller telefon.
Ved e-mail henvendelser vender vi tilbage indenfor 24 timer og oftest indenfor kortere tid.

Hammershusvej 16i - 7400 Herning - Tlf.: +45 97 12 82 82 - info@praxiswear.dk - CVR nr.  18622130
Klik mig