Indlæser...

Om Praxis

Hvorfor Praxis/7days?

Passion for kvalitet
Helt fra begyndelsen optager en grundtanke os: Hvordan kan vi hjælpe mennesker i sundhedsvæsenet og andre krævende erhverv for at blive endnu mere engagerede og glade for det, de identificerer sig med? Vores Svar: Med tøj, som du elsker at have på og aldrig vil tage af. For det passer simpelthen og bringer personligheden frem. Uanset om det er i slutningen af en arbejdsdag eller i begyndelsen - Tøj fra Praxis/7days passer lige så godt som hænderne på dem, der bærer dem - 7 dage - dag og nat.

Stilfuldt design - bæredygtigt produceret
Tøj fra Praxis/7days gør ikke kun dit arbejdsliv mere praktisk, men også mere attraktivt. Friske farver giver variation, mens smarte detaljer understreger det individuelle look. Innovative stoffer, snit og funktioner giver stor bevægelsesfrihed og maksimal ydeevne. Det helt rigtige for alle, der gør ting hver dag med hjertet og er stolte af det.

Vi er også stolte. Nemlig hvordan vi udvikler vores tøj til dig. Kollektionen er designet af vores egne designere, som så f.eks. er fremstillet i vores eget produktionsanlæg (med mere end 150 ansatte). En certificeret bæredygtig og socialt retfærdig produktion, der er verificeret af amfori BSCI, der langt overgår de internationale standarder. Det giver dig det perfekte outfit med en masse engagement og passion. For os begynder bæredygtighed med lang levetid. Det høje antal af styles, som du kan vaske ved 60° eller endda ved 95°, og som føles som de gjorde den første dag, selv efter mange
vaske, er unik. Denne kvalitet er vores klare løfte om, at dit tøj vil leve op til de højeste standarder.

Unik som dig
Med Praxis/7days har du mulighed for at give dit teams udseende endnu mere personlighed med individuelt tøj, broderet med navn eller dit logo. Vi giver dig gerne råd til, hvordan du vælger det rigtige outfit – til dig selv eller hele dit team. Kontakt os, vores kundeservice hjælper dig på telefon +45 97 12 82 82.

Altid her for dig
Uanset om det er på telefon eller e-mail: Vi er ved din side med kompetent rådgivning og inspiration. På nettet kan du fange os 7 dage om ugen, dag og nat. Du kan følge og udveksle ideer med Praxis/7days-fællesskabet på vores sociale medier. Vær en del af dette dagligt voksende fællesskab. For os er I alle helte og grunden til, at vi gør vores bedste hver dag.

        proud member ofamfori - trade with purpose