Om Praxis

Hvorfor Praxis/7days?

 

Kvalitet
Vi anvender overvejende metervarer af tysk og europæisk produktion, som derfor også opfylder de høje europæiske kvalitets- og miljøstandarder. Næsten alle artikler kan vaskes ved minumum 60°.

Komfort
Hudvenlige metervarer og skræddersyede snit sikrer ekstraordinær høj komfort og giver maksimal bevægelsesfrihed.

Funktion
Komfort, pasform og praktiske detaljer er lige så vigtige som åndbare og slidstærke metervarer, der kan tåle at blive brugt meget på både kolde og varme dage

Design
For os går stil og funktion hånd i hånd. Innovative metervarer og snit garanterer meksimal komfort og giver plads til en moderne stil.

Bæredygtighed
Den bæredygtige og socialt retfærdig produktion, verificeret af amfori BSCI, opfylder de højeste internationale standarder. Næsten alle vores modeller er OEKO-TEX STANDARD 100 certificerede.

Service
Har du spørgsmål eller forslag til vore sortiment, eller foretrækker du personlig rådgivning, er du velkommen til at kontakte os på telefon – vi hjælper gerne!

Individualitet
Hvis du ønsker det, kan vi give dit tøj et personligt præg med tryk eller broderi af logo og/eller navn.

 

 

Passion for kvalitet
Helt fra begyndelsen optager en grundtanke os: Hvordan kan vi hjælpe mennesker i sundhedsvæsenet og andre krævende erhverv for at blive endnu mere engagerede og glade for det, de identificerer sig med? Vores Svar: Med tøj, som du elsker at have på og aldrig vil tage af. For det passer simpelthen og bringer personligheden frem. Uanset om det er i slutningen af en arbejdsdag eller i begyndelsen - Tøj fra Praxis/7days passer lige så godt som hænderne på dem, der bærer dem - 7 dage - dag og nat.

Stilfuldt design - bæredygtigt produceret
Tøj fra Praxis/7days gør ikke kun dit arbejdsliv mere praktisk, men også mere attraktivt. Friske farver giver variation, mens smarte detaljer understreger det individuelle look. Innovative stoffer, snit og funktioner giver stor bevægelsesfrihed og maksimal ydeevne. Det helt rigtige for alle, der gør ting hver dag med hjertet og er stolte af det.

Vi er også stolte. Nemlig hvordan vi udvikler vores tøj til dig. Kollektionen er designet af vores egne designere, som så f.eks. er fremstillet i vores eget produktionsanlæg (med mere end 150 ansatte). En certificeret bæredygtig og socialt retfærdig produktion, der er verificeret af amfori BSCI, der langt overgår de internationale standarder. Det giver dig det perfekte outfit med en masse engagement og passion. For os begynder bæredygtighed med lang levetid. Det høje antal af styles, som du kan vaske ved 60° eller endda ved 95°, og som føles som de gjorde den første dag, selv efter mange
vaske, er unik. Denne kvalitet er vores klare løfte om, at dit tøj vil leve op til de højeste standarder.

Unik som dig
Med Praxis/7days har du mulighed for at give dit teams udseende endnu mere personlighed med individuelt tøj, broderet med navn eller dit logo. Vi giver dig gerne råd til, hvordan du vælger det rigtige outfit – til dig selv eller hele dit team. Kontakt os, vores kundeservice hjælper dig på telefon 97 12 82 82.

Altid her for dig
Uanset om det er på telefon eller e-mail: Vi er ved din side med kompetent rådgivning og inspiration. På nettet kan du fange os 7 dage om ugen, dag og nat. Du kan følge og udveksle ideer med Praxis/7days-fællesskabet på vores sociale medier. Vær en del af dette dagligt voksende fællesskab. For os er I alle helte og grunden til, at vi gør vores bedste hver dag.

        proud member ofamfori - trade with purpose