Indlæser...

Om Praxis

Hvad vi står for

 

1. Påskønnelse

Vores holdånd driver os. Vi har et personligt krav om at respektere og værdsætte alle mennesker, som vi har at gøre med: vores kunder, medarbejdere, partnere, leverandører og tjenesteudbydere.

 

2. Kundeorientering

Vi ønsker at fokusere på vores kunders behov, imødekomme deres forventninger til os og vores tøj og er i konstant udvikling. Vi er glade for at give hver kunde individuel rådgivning.

 

3. Kvalitet

Vores tekstiler er af høj kvalitet, innovative og holdbare. Vi er kun tilfredse, når vores kunder er det. Derfor udvikler vi alle produkter selv og er altid på udkig efter nye designs, materialer og funktioner.

 

4. Alsidighed

Vores sortiment overbeviser med alsidighed og funktionalitet. Produktsortimentet inkluderer en bred vifte af farver, moderne design og innovative materialer

 

 

Hvem vi er

 

Vi er en førende, ekspansiv multichannel virksomhed med moderne og innovativ arbejdstøj.

 

I 1999 blev vores virksomhed grundlagt i Tyskland, drevet af ideen om at kombinere professionelt arbejdstøj med kundens personlige behov. Vi er nu repræsenteret i hele Europa med kernemarkederne i Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Holland, Belgien og Skandinavien, og vi har vores egen produktionsfacilitet i Marokko. Professionel mode for velvære - det er vores motivation. Derfor er vores mål at følge vores kunder komfortabelt med deres tøj gennem deres daglige arbejde og gøre deres arbejde så behageligt som muligt.

 

Den respektfulde og ansvarlige ledelse af mennesker og ressourcer er meget vigtig for os. Vi er afhængige af langsigtede partnerskaber, vælger bevidst vores partnere i henhold til vores værdier og kræver også overholdelse af disse værdier. Derfor kommer størstedelen af ​​vores varer fra vores egen produktion.

 

Vi lever også ansvar i vores egen virksomhed og udtrykker dette ansvar med amphora BSCI-medlemskab. BSCI er en af ​​de førende standarder for kontrol og sikring af en socialt retfærdig produktion. Ud over medlemskab har vi gennemgået vores egen virksomhed og opnået det højeste niveau i verifikationen.

 

Vores artikler er designet af os selv her i Lotte og syet i vores egen produktion. Når du ringer til os, skal du tale med medarbejdere, der har været hos os i lang tid. Dine ordrer og returneringer behandles derefter af vores erfarne kolleger i logistikafdelingen med stort engagement.

 

Vi har holdt os tro mod vores vej og er glade for at have udviklet os til et så stort og succesfuldt team.